Sunday, January 18

Congrats y'all!!

arini aku tgk baby sulung sepupu aku.. Bang Long dgn Kak Aina baru je mendapat puteri sulung.. x salah aku dia lahir pada 5/1/09.. namanye Nuha Firzanah.. panggil Nuha je la.. x salah aku ayahnya kata maksud nama dia cahaya yg bijaksana.. x sure la aku, tp aku rasa2 itu yg aku dgr td.. tp time aku smpai dgn family, dia doq tido je.. hahaha nama pun baby, x kan la dh pi kerja, mstila tido.. comey baby tuh.. aku dh jd uncle la gamaknye ney.. ni ha pic dia.. Nuha Firzanah...

makcik2 & pakcik2 belah mak aku ari ney ramai2 lawat baby ni.. jadi bile dh ramai2 ney, mulelah sume doq dukung & main2 dgn c Nuha ni.. termasukla uncle & auntie2 c Nuha ni.. hahaha ni baru cicit sulung utk opah aku.. tp dun worry, akan ramai lagi yg menyusul pasal rmai spupu2 aku dh kije @ blaja kat IPTA.. so msti la kawen kan bile dh steady sumenye.. hahahah tahniah buat Bang Long dgn Kak Aina... thanx utk family Kak Aina yg susah2 msak bihun & karipap 4 us.. mmg sedap!! brape kali aku tambah.. smpai kne perli dgn makcik2.. hahahah, sume dh paham bebeno.. bile makan je, aku yg booking meja dulu.. hahahahha