Friday, April 17

perkara penting ni...

assalamualaikum.. hari ini aku dpt surat dr sebuah uni.. ade tmuduga mggu dpn..aku chek kat website uni tuh 4 further details, konfemla kne pegi kan.. lepas tu baru aku teringat yg aku kne amik MedSI test.. naseb baek la check website MPM... rupenya sabtu ni.. lega aku.. so skang ni tgh get readyla utk kedua2 perkara penting tuh.. doakanla ye agar aku berjaya..

3 comments:

nami o fish said...

good luck bro!

hmm..nko jangan ikut ajaran 'hang tuah' pulak bila dah masuk universiti nanti..hahah!

percaya dengan diri sendiri,jangan benarkan diri jadi lembu - ikut je orang ditarik hidung ke mana arah nko tak tau.

p/s:nko layan R Azmi?bagus2..memang best nko ni.nko mintak uni mane beb?

Basuh Baju said...

Good luck bro! wlpn xkenal ko tp smgt komrad siber ttp ada beb!

ko U apa? kos?

kalau jawab soalan tu, jgn guna teori utusan meloya pulaj..haha

btw, May God Help You; If you've done ur best.

fahmi said...

Nami:tq bro... seb baik dh baca teh tarik, otak ni dh lebih kembang skang.. dulu bese je.. heheh alhamdulillah smlm sume bjalan lancar.. pasal 'hang tuah' tu, dun worry k, jawapan bijak mst ade..
p/s: sedap2 lagunya, mcm P Ramlee gak tp x brape faymous.. uni mana? UM

BasuhBaju: tq bro.. blog bro slalu ku baca.. lawak2 isinya tu pasal slalu mengomen kat situ.. kos kaunseling kat UM, ni baru intebiu.. utusan? lama dh x bace.. huhuhu