Sunday, May 10

i'm back in town

salam to all, alhamdulillah telah slmt pergi & kembali ke KL slps bercuti 9 hari di Sarawak Bumi Kenyalang... masih jetlag... akan dikemaskini tidak lama lagi... salaam

6 comments:

MariaFaizal said...

Glad you're back!
Dik,
Takkan jetlag kot?..hehe...Flight delay ker?

Anyway, take care dik...

[x]mint[x] said...

a ah.
yg lama da k.o
email apa aku guna pun aku da lupe.
hey.
gitau aku blog best.
aku nk usha.
boring xwat ape2.

nami o fish said...

poyo la jet-lag.
aku flight dari jakarta ke kl,pastu balik penang,steady je.

hahaha!lama dah nko tak comment2 blog aku..

fahmi said...

MariaFaizal:thanx kak.. haha xde delay, sume berjalan lancar... cume letih skit je.. hehehe nnt saya post pasal percutian ni ye..

mint:mcmana boleh KO?? huhuhu pada aku sume blog yg aku list kat tepi tu sume best.. hehehe pi la check it out.. xpun ko baca blog bro nami, tehtarikgelasbesar.blogspot.com
mcm2 isu ade kat situ, xpnah boring..

nami:ala bro, skali skale pakai term tu.. bukan ari2 naik flight, telinga berdengung je.. hehehe bru 10 hari xde komen2, suda rindu ka?? hehehe xpe2, dh komen balik post2 bro.. hehehe

kuSut said...

kmu suda kmbalo ya...
sempat berentap dgn bujang senang x???
ahahaha

fahmi said...

yep, i'm back.. xde berentap, menyantap makanan bykla berlaku... hehehe