Monday, May 11

kne tagged lagi??

salam, ttibe diri ini telah ditagged oleh Encik Nami dari blog diorama nya itu... huhuhu jd mestilah kne tag org lain la pulok... thanx ye bro..


Name 5 people you can think of right off the top of your head. Don't read the questions until you write the names of the 5 people.
No cheating please!

1.Yop Yazid
2.Azwan B
3.Mint
4.Zackh
5.Aizat

Reminder : Don't read ahead unless you fill above names first!

Question 1 : How do you meet 1?
# lahir2 je terus jumpe, Yop ni abang aku la.. hehehe

Question 2 : On the Scale of 1 - 10, how you rate your
relationship with no 1?
# 10 la... xpnah boring dgn Yop.. gaduh ke, main PS ke, makan ke, semua best!!

Question 3 : How long have you known 4?
# Since 2007, sekelas utk STPM...

Question 4 : How do you know number 3?
# sama sekolah dulu, tp kelas lain, time form 4 baru kami sekelas.. sbg ketua klas, kne knal sume pelajar kelas aku lor..

Question 5 : Where 5?
# Taman Beringin, Jinjang Utara, KL, Malaysia.. sama mcm aku daa...

Question 6 : A Fact about number 1?
# nama beliau sama dengan nama tengah Zinedine Zidane iaitu Yazid

Question 7 : Who is no 4 going out with?
# BFnye aku xtw, tp slalu kuar jln2 dgn Poji & Zul.. hahahah

Question 8 : What does no 1 do for living?
# jadi jurutera kat firma swasta, ade gak bisnes MLM produk yg aku promote kat atas tuh.. hehehe

Question 9 : Would you live with number 3?
# nope, nnt kne bedal dgn bf dia merangkap best fren aku si Akmal itu...

Question 10 : What do you like about no 2?
# dia ni kelakar seram?? kdg2 leh jd kelakar2, kdg2 leh jd seram?? hahaha

Question 11 : Do you miss number 5?
# rindu gak, lama juga xjmpe dia ni.. adela dlm 2 mggu..

Question 12 : Would you make out with number 4?
# nope, dosa beso!!!

Question 13 : What's your opinion of number 2?
# peminat tegar Man Utd.. MU saja yg best, selain tu teruk??!! watthahack??!! agak2 r minat tu.. abg aku minat Arsenal xde pun kerek begitu..

Question 14 : What is your fav memory with number 5?
# ade byk, dr tadika smpai Form 5 aku sekelas dgn dia.. main bola la pling best dgn dia..

Question 15 : What would you do if number 1 going out with number 2?
# laki dgn laki?? tgok game bola x salah ape..

Question 16 : ever had a long conversation with number 5?
# pernah, tp dh makin jarang jmpe la, dia bz practical

Question 17 : have you ever slept at number 2's house?
# tak pernah, anto dia blik umah je..

Question 18 : Do you hang out with number 3 often?
# time form 4-5 selalu juge.. selepas itu, amat jarang..

Question 19 : Who do you known the longest?
# Number 1, Yop

Question 20 : How often do you talk to number 1?
# very often. selalu aku dgn yop buat klako, gelak smpai lebam...

Question 21 : What about number 2?
# bile teringat, aku kol je.. hehe

Question 22 : Have you ever thought 3 more than a friend?
# best friend.. xlebih, xkurang..

Question 23 : May be you want to go out for a date with number 5?
# lepak2 biasa boleh la, kalau date tu kejadahnye weh!!! HAHAHAH

Question 24 : Do you dream about number 2?
# kdg2 ade gak dia ni menyelit dlm mimpi, tp aku xingt la.. ala2 kardinal offishall kot.. hehehe

Question 25 : What did number 4 did to you that you never forget?
# sanggup tolong aku jd fasilitator utk kem kadet polis taun lpas yg aku ketuai.. begitu jua Zul, Musa & Poji...

Question 26 : What have you done to number 1 that he/she never forget?
# Wallahu'alam.. kne tnye dia snirik..

Question 27 : What is number 3's hobby?
# bawak kter, laju ke pelan itu aku xtw..

who do you want to tag :
* Mint
* Rafiqa
* Kirtti
* BasuhBaju
* Andy

haha tq bro sebab telah tagkan diri ini..