Thursday, June 11

hmm..

dh lama x menaip ni... bukan ape.. rasa mcm xde bnde nk ditulis, tp sbnanye banyak bnde nk ditulis ni.. agak busy pasni, baru blik dr Melaka smlm utk family day HAR ke 13.. ni gathering utk family belah Mama tiap2 tahun ade.. dan pas ni nk ke Pahang pule.. ke Muadzam Syah sbb knduri kahwin Kok Mai di sana pula.. belah lelakinye.. so, rasa2 pas blik dr sana bru la smgt nk taip kot.. ok.. calo bete

8 comments:

Xpuasati said...

Nape post2 terbaru lu x de tempat nak komen.. Beb.. lu dah keje belum gua ada lubang untuk org still ngangur..

fahmi said...

Xpuasati: xde tmpat komen?? ade je kat bawah tu bro... x pnah pulak disabledkan komen2 tuh.. x keje bro, tp xlama agy results UPU dh nk kuar.. so, x keje la gamaknya pas ni..

nami o fish said...

ala lek je john..
lu mohon course ape?
kalau area2 KL boleh lepak2 kat uptown..
huahua!

masa study la nak main-main..
kang dah keje xleh main2 lagi hahaha!

fahmi said...

Nami: kos pendidikan kat UM.. tesl..
lepak2 buleh je.. tp klu nk jln2 tu, x mahir sgt jln2 kl ni.. slalu sesat.. hehehe well, time keje kite keje.. time main, kite main la.. hahah

Xpuasati said...

baguih.. baguih.. semanggat nak belajar bebudak sekarang.. gua dah 8 tahun tinggalkan u tu.. harap korang mertabatkan semula nama budak2 u nanti pabila masuk u nanti..

fahmi said...

Xpuasati: ala bro, ade peluang, kite rebutla.. insyaAllah, kite sama2 jadikan Msia ke arah yg lebih baik..

Xpuasati said...

beb.. gua nak invite lu baca post terbaru gua dan komen sikit.. agak pedas.. bukan nak kutuk sesapa just pandangan melalui apa yang gua dah tgk sendiri..

fahmi said...

Xpuasati: dh baca.. bgus post tu